Monday, 12 February 2018

2018 | New Chapter

Fuhh, ya rabbi berkarat, berhabuk, makin usang dah blog ni. Cliche kan? Haha biasalah tu. Ayat standard blogger-blogger bila lama tak update new post then tetiba muncul balik setelah sekian lama. So, yeah! Say hello to the new phase in my life. 

New year, new life, new chapter. 

Sebagaimana anda maklum (kalau maklumlah), aku tengah mengikut program SL1M TNB sekarang dan sejujurnya, hakak memang tak sempat nak menaip new post dik non semua oi. Bukan setakat nak taip, even blogwalking pun tak sempat ni. Sepuluh jari disusun sebagai tanda maaf buat bloggers yang dah tinggalkan jejak dan dah follow blog buruk hakak. Insha Allah, cuti raya cina nanti hakak stay up pun tak pe la, janji dah singgah semua blog-blog anda. Huih, gigih dak? 

So, how's my new life? Awesome! Tak tersangka daripada join this program dengan 0 ilmu tapi Alhamdulillah dah terisi dengan pelbagai ilmu-ilmu baru especially pasal pencawang TNB lah semua bagai tu. Yup, jangan terkejut kalau anda under kos management tapi masuk SL1M TNB nanti kena belajar semua tu. Tang tu nanti lah hakak cerita bila habis training class kat ILSAS ni dulu ye. Okay dah, tu je kot. I just nak inform tu je la, so tunggu Jumaat ni deh untuk I singgah blog-blog uolls.

Till then, Salam Alaykum!  


February 12, 2018 / by / 4 Comments

4 comments:

  1. First post in 2018. May i wish happy new year to you? Hihi gurau je.

    All the best in SLIM!

    ReplyDelete
  2. I baru follow sini :) And i nampak you kpopers! yessss same!!! hehe i minat park woojin from wanna one btw :P

    Jemput followback and comment my latest post http://fallensecrets.blogspot.my/2018/02/act-your-age.html

    ReplyDelete
  3. HANI. TULUN AIN TUKAR TEMPLATE.. ERROR DOH HOK AIN

    ReplyDelete
  4. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete