Sunday, 1 April 2018

Road To Konvo | KONVOUiTM-88

Bismillah.

It's been a long time guys. Gagal untuk update blog dengan cerita-cerita yang dah lama membasi tak kisah la I kat mana-mana sekali pun. Kat Ilsas ke, kat NU Tower ke and even kat kampung. Actually once you're at hometown, makin la tak sempat nak update sebab masa yang ada tu digunakan 110% untuk keluarga je. 10 jari disusun juga for those yang bertanyakan pasal SL1M IBE-TNB. Mana yang sisturh tak sempat jawab tu, maafin ya. Serious busy gilos. Cerita SL1M IBE-TNB, Fatin X Firdaus Big Day pun Insha Allah soon, sekarang nak short update pasal ambil jubah konvo semalam je.

So yeah, I'm graduating soon Insha Allah! Jemput datang ye, 10hb April nanti kat DATC Shah Alam lol. Bila ambil jubah semalam, I was like, "Eh tak sangka dapat sambung degree", "Tak sangka dah habis degree", "Tak sangka dah nak konvo" and the last sangka is 

"Tak sangka dah menganggur" 

Opps.


Ermg one more thing guys, macam mana nak delete message kat CBOX eh? Ni la, dah lama sangat tak buka blog sampai CBOX penuh dengan chat spam. Tolong yaaaaaaaaa awak-awak! Kalau tao, inform Iolls tao.

Till then, Salam Alaykum :)
April 01, 2018 / by / 3 Comments

3 comments:

  1. Congratss for graduating!!!!!

    https://mylittlestoryi.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. Congrats on graduating! :> Boleh je login account CBOX and pergi dekat options Messages and delete them

    ReplyDelete
  3. tahniah dan selamat berkonvo.hihi

    nak delete message kat cbox kena login kat website dia pastu boleh delete message kat situ :)

    ReplyDelete