OMG 25

21.8.17

*waiting for some new ideas for this post (cuz it is belated already) and IU's Palette on the song playlist right now*

...
...
...
...

Salam Alaykum  ❤️

First of all, hi blog world and hi bloggers! It's been awhile right? Last updated with new post was on 28.7.2017, ya ampun kalau Instagram atau Twitter ini dah lama orang unfollow sebab tak hupdate *tepuk dahi*. Entah kenapa, mood nak update tak datang-datang walaupun berlambak cerita nak share. Nak kata busy, tak hado kerja pun, mereput kat rumah je ever since balik dari viva hari tu. Now bila rasa rindu tu datang, aku gigihkan juga pikir ayat karangan untuk new post kali ni.

OMG 25. Yes, I'm turned 25 already guys. Tua much? Heol, umur dalam IC je tua, umur ikut mental dan fizikal muda lagi baq hang! Haha. Thanks for all the wishes yeorobun! It means a lot for me no matter what squad you're in. I mean, you know these kind of squads like the Facebook-birthday-notification squad, the saw-my-post-on-Instagram-then-suddenly-you-remembered-it's-my-birthday squad, the i-wish-cuz-i-saw-someone-wish-on-her-Facebook-wall squad, the copy-paste-wishes-on-WhatsApp squad and many more. Dasi hanbeon, kamshaminda! How I wish if I could pluck stars from the sky bagi sorang satu kat hangpa semua. *playing Bolbbalgan4's Galaxy*

Eh, bagi stars buat apa? Hermmm nanti boleh tampal kat dinding bilik kot. Bila tutup lampu, nanti dia menyala. Omg, ilmu sesat tang mana ni? Gosh *run*


That's it for now. Ada masa or to be exact ada mood aku kembali lagi dengan cerita-cerita basi yang dah lama nak share tapi tak kesampaian gara-gara mood. Duhhh, salahkan mood lagi. Haish. 

K bai!

You Might Also Like

6 뚱

  1. wahhh... happy belated birthday ya...

    ReplyDelete
  2. Happy birthday!

    I thought you are younger than me before lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you!

      Hahahaha, well it turns out that me izzz wayyyy older than you. It's okay then since age don't matter. Gituuh

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*