Eid Fitri 1438H/2017

25.6.17

Salam Aidilfitri gais! Ampun maaf dipinta andai ada salah silap dalam penulisan selama ini. Salam kosong-kosong deh? So, how's your raya? Gempak, suam-suam kuku atau takde mood langsung nak beraya? Haha. Aku punya raya kategori suam-suam kuku kot sebab it is the first time of raya Abe takde dengan kita orang. Memandangkan tahun lepas dah first raya together-gether dengan bini kat Kelantan, so tahun ini turn Terengganu pulok. Beza tahun lepas Hasya dalam perut ibu lagi, tahun ini first time raya yeayyy. Tazzabar nak gomol budak kecik sombong balik raya ketiga nanti. Keke.

Tahun ini weolls #teamrayakelantan, #teamrayasingle & #teambajurayamaroon. Anda semua pulak? Haha. Okayy lah, tu je kot takat ni nanti pape info (gambar tu kalu iolls rajin nak memilih) iolls update lagi. Buat yang tengah bersiap nak kunjung-mengunjung pi beraya tu, hati-hati okeyyyy. Iolls memang tak keluar lah raya pertama ni sebab jalan depan rumah sah-sah sesak.

Till then, Assalamualaikum.

Abah not feeling well that's why tak bersongkok, bersampin. Ini pun layankan aje anak perempuan dia nak bergambar haha

p/s: Pardon the quality of picasa sebab kamera rosak woo. Pakai handphone ja haha

You Might Also Like

8 뚱

  1. Replies
    1. Selamat Hari Raya juga awakkk!

      Delete
  2. Selamat hari raya! :)

    Fatina | www.theinfinitywords.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya juga awakkk!

      Delete
  3. makin besar makin rasa raya suam suam kuku je ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn. Tambah suam-suam kuku bila ahli keluarga ada yang tak cukup ;(

      Delete
  4. Replies
    1. Selamat hari raya juga awak :)

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*