Sweet Little Things

12.1.17

Salam Alaykum!

Yo, I'm back. *playing Infinite's Back*. Miss me? Nope, yeah I knew it.

Be a final year student more like, "I need to forget my blog's life for awhile". Wait, not only blog meh. Few things yang aku rasa not related dengan PART 6 memang totally dilupakan dan diabaikan. Even my love life. Bahhh cakap macam ada love life padahal takdak pun. Haha. Sekarang ini aku dah pun secara rasminya memulakan kehidupan sebagai bibik di rumah, it's time for me untuk rujuk balik dengan blog ni. Dah lama sangat gantung tak bertali. Insha Allah akan update some of my precious moment (read as cerita-cerita basi) happened during ma final year at UiTM Puncak Perdana.

Talk about sweet little things, here some majimag memories from them to me and also from me to them. Thanks a lot! It hurts to realize that we're finally apart each other lepas 6 sem going through a lot of things together. Bila jumpa semua untuk kali terakhir tu, boleh gelak-gelak lagi tapi once sorang dah mula "maafkan segala salah silap" mulalah air mata ni laju je turun. Ai bukan spesis mudah touching tapi faktor umur mungkin ai jadi cepat sensitip. Haha. Tipu lah kan kalau takde tersakit hati, termarah tak sengaja bila buat assignment sesama tu. Kira0-0 ah okay?





p/s: Watermark gambar bertukar lagi. Sabar je lah weh. Haha.

You Might Also Like

4 뚱

  1. bestnya dah balik...tapi jadi bibik hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha bibik sementara nak tunggu intern :D

      Delete
  2. bibik pun bibik laa, bila dah kahwin pun serupa macam bibik jugak kekeekeke lagi taff sebab banyakk mende kena wat hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Tung ahh dah kahwin :P

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*