Raikan Cinta Atika & Fadzlin

15.9.16

Pergh. 

Raikan cinta gituh. Anyway, tahniahh Ikaaaa. Alhamdulillah, tengahari tadi adik maniss kita ini dah selamat bergelar isteri kepada pasangan pilihan hati beliau, Fadzlin bin Rashid di Masjid Padang Bongor, Kota Bharu. Pufff ayat program kekahwin sangat. Haha. It's a simple reception tho tapi meriah dengan kehadiran sanak-sedara dan teman-teman terdekat. 

The most rilex bride ai ever seen

Moment when dua hati bakal menjadi satu. Gituuuuuh.

Mungkin Mektin yang nak kahwin tadi sebab tu ketor-ketor amek gambar

So, empat dah selamat grab title bini-orang, lagi dua masih berhuhu. Actually lagi sorang ni ha sebab Mektin tu anytime ja dari sekarang. Guess that, korang anak beratur ramai dulu lah kot baru aku kahwin. *sigh*. Dah laaa, selagi tak kahwin, selagi tu memanjang je ayat cliche. Orang tak laku beb, macam ni la haaa, hanya mampu tengok kawan-kawan naik pelamin & dapat anak dulu. Haha.

Not-so-much picasa from us on Ika's big day. Entah kenapa tadi macam kalut semacam. Bergambar pun macam kalut-kalut gitu. Pardon for the kejap-kecik-kejap-besar size of watermark, maklumlah pakai camera phone yang pelbagai, size pun jadi pelbagai. Ai is malas nak measure dah, main taruk. Ouh hah, nanti dapat official photos from Soho Foto, ai up balik dalam ni. K bai.

While waiting for bride to change her outfit

The ones yang masih berhuhu

Yass berjaya ajar pengantin buat Hearteu


.
.
.
.
.
P/S: Mana gambar yang over flawless tu dari camera phone Oppo Mektin. Oppo gais, memang terkenal dengan camera "flawless"nya. Haha.

You Might Also Like

5 뚱

  1. kte jugak terbakar hati tgok gmbor kawin org. scroll2 fb ig melambak pulok haha. btw tahniah juga mampu memblog lagi. kte dah lama angkat bendera putih hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Animmmm ! Haha. Last-last sekali hangus dengan gituu je hati kito ni tgk gambor kahwin org. Haha.

      P/S: wat-wat turun lah bendero putih tuu. Haha.

      Delete
  2. gambar kawen ni. 10 tahun lg tgk mesti rasa kelako tgk muka sendiri. xpyh 10 thun 6 bulan lepas tgk blik pun rasa kelako :P

    ReplyDelete
  3. Cecomel semuanya hehe. Tahniah buat kawan awak :) Semoga berkekalan ameen.

    ReplyDelete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*