Sunday, 11 September 2016

Baby H.I

Assalamualaikum baby H.I.

Welcome to this worldly life dan paling penting, welcome to our family. You're now officially one of Team Fauzi's Clan. Lama tahu Tokmi, Tokbah dengan makcik-makcik awak berserta dengan paksu awak ni tunggu awak keluar. Lepas 7 hari overdue dari tarikh sebenar, keluar juga eh awak. Satu family kalut semacam nak tunggu awak keluar tauuu. Almaklumlah, cucu dan anak sedara first dalam Fauzi Clan mana tak kalut kan. Haha. 

Nama si baby dah ada tapi panggilan untuk baby ke makcik dia ni takdak lagi. Any suggestion gais? Kak Ina okayy la dah selamat panggil Cik Ngah sebab dia anak kedua, Aiman pulak Paksu sebab si bongsu tapi aku dengan Aghah anak ke-3 dan 4 ni nak panggil padia? Cadangan pleeeease. Haha


uh btw, Selamat Hari Raya Eid Adha. Tahun ini tersangatlah suram hari rayanya sebab beraya dengan rumah yang agak tunggang langgang. Rumah currently tengah renovate tapi tak sempat siap lak sebelum raya. Hermm redho je la.

Last but not least, yeahh I'm officially become an aunt! Congrats to ma self. LOL. Serious happy weh dapat anak sedara. Like 24 hours nak tahu pasal baby je. Ye la sebab baby ada kat Ganu sekarang ni, makanya hanya mampu tunggu update gambar dari Abe kat WhatsApp family. Haha. Ok la, dah banyak sangat merapu ni. Maklumlah, orang tak beraya kan, that's why mereput depan laptop je ni. Keke.

Till then, Assalamualaikum :)
September 11, 2016 / by / 10 Comments

10 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah Han officially become an aunt.. hehehe lepas ni mesti rindu nak jumpa baby tu.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak. Haa tu la ni pun asyik teringat kat baby je, nasib baik baby duk ganu tu je hehe

      Delete
  2. congrats!! i knew the feeling.Woah!

    ReplyDelete
  3. Slmt hri raya korban anywy!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. yang ke3 panggil andak, mak andak. yang ke4 panggil uda. btw congratss :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah hehe thankyou.

      Kan, ok gak andak dgn uda tu hehe

      Delete
  5. comelnya. cepatnya dah jadi makcik. anak no berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la. Rezeki nk dapat anak sedara awal hehe. Anak sulung keke

      Delete
  6. Alhamdullilah. Congrats Han sebab dah jadi aunt secara rasminya. Hehe. I know the feeling. Keterujaan pertama kali dapat anak saudara. Berkepit je dengan dia :)

    ReplyDelete