24.6.16

Iftar @ Al-Fateh Steamboat & Grill

Too many stories to tell but lemme start with our iftar's at Al-Fateh Steamboat & Grill first. Tunggu ja sat lagi confirm berderet post sebab banyak benda nak ceghita ni. Too many things happend in last few weeks (tambah lagi masa hectic week-14).

So, let's talk bout Al-Fateh Steamboat & Grill.

Entah macam mana, I just say yes when Ain said to me, "Jom keluar bukak poso kat luar esok." (Even masa tu dia pun lelaju kira berapa orang yang dah ikut sebab takut tak muat kereta). Haha. Our journey starts nak dekat 7:00 pm jugaklah sebab kereta yang disewa oleh penyewa sebelumnya tu lambat. Sesampai kat sana, 

WOWWWW! Bapak ghamaai orang sampai depa open table kat area luar. Overall memang best lah dan kalau ada yang ajak pi lagi sekali, memang aku ikut tanpa teragak-agak. Haha.

The menu(s)

Us while waiting for the car

The menu(s) again

Le steamboat's ganggg

For those who wants to visit here, kindly visit their Facebook for more details. Ouh btw, cerita full pasal ceghita kami ni boleh baca kat ain's blog. Till then, adios senor and senorita!

4 comments:

  1. Fuh mencabar betul tengok steamboat tu time puasa..
    My fav tau.. Sis suka bersteamboat sebab boleh makan banyak dalam suasana santai.. Mables!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah. Sis memang kena pi try Al-Fateh ni kalau betul suka bersteamboat. Hehe.

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*