6.6.16

Ramadhan Checklist

Ramadhan Kareem everyone!

Setiap kali tiba Ramadhan for sure masing-masing ada target yang nak dicapaikan? Tak kira lah apa jua target korang, janji ianya membawa kepada arah kebaikan dan paling penting bawak perubahan kepada diri kita. Someone pernah cakap kat aku,

"Kalau boleh jangan jadikan Ramadhan je bulan kita berbuat baik, target itu ini tapi lepas Ramadhan terus tinggal. Jadi jahat balik. Hehe."

Yezza. Semoga target dan perubahan dalam Ramadhan ni kekal selama-lamanya walaupun Ramadhan dah habis. Peringatan bersama untuk diri ini yang serba kekurangan dan untuk kita semua :) Btw, hari tu pergi usrah, akak naqibah ada bagi sweet Ramadhan checlist ini kat aku. Thanks for the checklist akak! Insha Allah, akan dicapai juga dalam Ramadhan ni.

Haaa checklist korang apa pulak untuk Ramadhan ini? ;)


Till then, Assalamualaikum :)

Salam Ramadhan Mubarak!

2 comments:

  1. Salam ramadhan dear.. =)
    Amin insyaallah. Moga kita terus istiqamah dan sentiasa memperbaiki amalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ramadhan jugakk :D
      Insya Allah. Hehe :)

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*