Thursday, 19 May 2016

Terima Kasih ZALORA!
May 19, 2016

Terima Kasih ZALORA!

Gituh post title. Ter-skema sangat.

Oh btw, dear Zalora. Thank you for this token of appreciation. Like, been blogging since 2010 tapi ini first time rasa, "Ok, baru nampak hasil ber-blogging." Kahkah. It's a great opportunity for me actually and to be very honest, glad to have this kind of opportunity with you, Zalora! Lepas dapat voucher tu, iolls terus usha website Zalora. 

Pening juga sebab tak tahu nak pilih apa diaaa. Entah macam mana lah mereka yang kaki shopping online tuuu sebab aku baru 10-15 minit hadap website Zalora pun dah pening. Respect der. Ma friends be like, "Beli lah benda brand sikit." and me pulak be like, barang brand tapi boleh dapat satu je buat apa? Better cari barang yang kau boleh dapat dalam 2-3 barang. Betul dak? Lagi pun Imma not typical who in love with something branded. Sorry yaws. 

So here it is. I've managed to get 4 things; clutch, watch, sunglass dan last sekali, kasut baq hang. Bukan heels, bukan women shoes tapi sneaker lah apa lagi. Hoho. Like seriously, from those 4 things, there are 3 things yang aku memang plan nak beli. Kasut, clutch & jam wowomenn style. Rezeki Allah nak bagi kan, Alhamdulillah :)

16 comments:

  1. Nice sunglasses... Very the stylistaa... Heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Tak very-the-stylista punn. Pilih sunglasses tu sebab nak cukupkan amount voucher. Keke.

      Delete
  2. wah untungnya dpt 4. hihihi. fieyqa dapat 3 je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Ok dah tu 3. Ni mesti yg mahal2 walaupun 3 je. Akak punya murah2 je :P

      Delete
  3. cantik nya sis hasil dr Zalora... kakak sesekali jer shopping zalora ni.. hehe
    salam kenal ya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali tak pe. Jangan hari-hari sampai ketagih pulak. Hehe. Salam kenal jugak akak :) Nanti sy singgah blog akak :D

      Delete
  4. wahhh bestnyaaa.... nakk jgakk !

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Hani,

    Bestkan bila dapat reward dari Zalora.. Masa tu rambang mata, susah buat pilihan.. Pandai Hani pilih :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.

      Alhamdulillah. Tu lah, memang rambang mata tapi nasib baik ada pilihan juga. Hehe. Terima kasih kak :)

      Delete
  6. seriously cantik, menarik dan ku tertarik..hehe.bertuahnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.Insha Allah, next time rezeki awk mungkin? Mana tahu kan :)

      Delete
  7. Replies
    1. Hehe cantik & harga pun affordable. Sesuai utk student. Eh mcm terpromote nk jual barang pulak. Keke :)

      Delete
  8. Waa pandai pilih yer.. simple tapi cantik :)

    blogwalking sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Masehh :D

      Ty blogwalking sini :)

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*