Sunday, 3 April 2016

Ice Bucket @ AEON Shah Alam

Chill out on my hot weekend with Ice Bucket! 

Arrived at IB dalam pukul 12 lebih, itu pun dah penuh dah weh. Tapi Alhamdulillah, rezeki baik punya sebab sampai-sampai tu ada seat kosong walaupun kedai memang full house. Next round masa pusing area tu orang ramai dah Q panjang gila dah. Fuhh nasib nasib.

Kalau ikutkan menu yang aku tengok tadi ada 3 main menu untuk Ice Bucket ni, chocolate, buah-buahan dan lagi satu strawberry ajo. Take time juga tu nak order, kejap nak yang chocolate, kejap nak strawberry last-last sekali order chocolate. Haha.

Yang duduk area Shah Alam, bolehlah kalau nak pi try Ice Bucket. 1 bucket tu RM29.sen something, dah lupa. Menu lain pun hadoo, macam fries, spaghetti, burger etc.


Till then, Assalamualaikum!
April 03, 2016 / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment