Thursday, 11 February 2016

Faris x Yana's Reception (By Photo People Photography)

Ohaiyo.

Hi dalam Jepun tapi tak tahu betul ke tidok janji keluar bunyi macam sama, more than enough. Ok, as promised, entry kali ni nak up gambar-gambar official Walimatulurus Faris x Yana hari tu. Lagi photo dah ada yang aku upload dalam previous entry, jadi mana yang takde kat sini (eg gambar goodies) boleh jenguk entry lepas. Itu pun kalau nak jenguk lah kan. Huhu

Photo was taken by Abe's friend, merangkap Abe kepada kawan aku kat SMK dulu, who also owned Photo People Photography. Cakap banyak pun takdak guna kalau gambar yang diingin dipertontonkan. 

Hah, enjoy the picasa gais :)


Pelamin white sesenow white by D Fantasi Bridal



Meja makan beradab

Menu untuk tetamu

Blarok in the panah ceng ceng

Isi peghut sebelum layan sesi bergambar

Our eyes are mising.

The "tukang-jaga-siso/goodies"

Kek yang adik sebelah tenung macam nak terkam by Dapur Suri

The besanss

Bride's clan

Groom's clan with Tokmi

Cliche pose for freestyle

Bebungass tunggu masa nak dipetik gais. LOL

New gossip girl in the geng

Sebab "swag" trend bergambar kami time tu

The more the merrier. Ini pun separuh aje, bukan semua lagi

Next, aku belanja gambar outdoor laki bini ni. Eh sesuka hati ye dak belanja gambar laki bini orang? Haha. Omeyyy sangat gambar, tu nak up dalam ni jugak. Ok, 3 gambar ke bawah ni gambar last. Serious last. As for their outdoor photoshoot location, kalau hangpa semua tahu confirm terkezut terperanjat terkedu terkelu dan ter ter ter lagi. Nak tahu tak? Haaa tak payah lah. Haha. Apa pun, maseh kat tuan empunya lokasi outdoor photoshoot ni. For sure, tersangatlah senang, dekat dan tak timbul isu 

"Orang datang jauh-jauh nak jumpa pengantin tapi pengantin keluar pi photoshoot."




Ayeah done. Good job Hani Musfirah atas kegigihan tunggu all the pictures to be uploaded. Grrr. Nasib U-Mobile bagi free internet dari 02:00 am till 10:00 am, boleh lah jugak buat upload gambar-gambar ni. Dear readers, maaf sebab terpaksa scroll panjang sangat. I just can't hold myself. Banyak sangat gambar! Ni pun nasib baik dah kontrol nafsu pilih gambar. That's all for today.

Till then.
N-yeong, Wassalam

___________________________________________________________________

Photo People Photography contact:
+6017 900 4678 / ridzuanmatzin@yahoo.com
February 11, 2016 / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment