Wednesday, 10 February 2016

Annyeong Triplets | The Happy Pills

So, I'm done watching Triplet's majimak (final) episode in The Return of Superman last night. It's episode 116 for their last episode gais. Last. It's a final episode to watch Triple's cuteness and their adorable relationship between each other. Sebelum tengok, aku dah self therapy,

"Keep calm & stay calm weh! 
Jangan nak nenangis macam komen-komen yang kau baca tu."

You know, the moment when you read comments from fans that already watched their last episode. They be like "I cried", "I'm soo sad" kat Youtube mahupun kat website variety shows yang lain secara tak langsung kau pun rasa macam kena sedih jugak padahal tak tengok pun lagi. Tu yang lelaju terapi diri.

"I need therapy, lalalalala therapy..."
(VIXX, On and On)


Masa awalun (read as awal) part Triplets, okayyy berjaya lagi control diri plus super duper terhibur dengan Manse & Minguk punya gelak ketawa & Daehan's seriousness masa dia orang tengah buat fruit skewers. Once masuk je part bapak dia orang buat throwback video kat office omma dia orang tu, perghhh. The power of Triplets, sampai air mata ni macam Niagara Falls bohhhh! Caption pun macam nakharomm sedih. 

Aku bet PD-nim, writer-nim, Editor-nim yang edit video tu ber-air-mata-air-terjun-naigara macam aku jugak. 

Serious.


No more happy pills after this and I am surely, definitely will be missing these 3 dino triplets. Will be missing the charming eldest Song Daehan, cutie pie Song Minguk and free spirit Song Manse. Wishes these 3 dino triplets stay happy and grow healthy! Thanks for after all these 81 episodes. Fans yeorobun, let's don't cry and don't sad, araseo!

"If I get sad, the uncles will get sad, too"
(Manse, Ep 116)

Goodbye happy pills ;(

Daehanie Dino

Mingukie Dino

Manse Dino

Final moment in interview room

P/S: Looking forward with Lee Bum Soo's son, Lee Da-Eul. Song Family fighting! TROS fighting! New families fighting!
February 10, 2016 / by / 4 Comments

4 comments:

  1. i know right. when i first saw the news kat ssompi mmg terkejut gila. lpas ni tak dpt lah tgk diorang lagi T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn. Ramai kot yang terkejut. Kalau boleh nak dia orang stay sampai TROS tamat tapi tak boleh lah kan sbb dia orang pun ada life sendiri jgk. Hehe.

      Delete