Thursday, 8 August 2013

Blueberry Cheesecake Hush-Hush Sweet Bites

Yeaayyy ! Got this superb duperb delicious cake from Hush-Hush Sweet Bites. Sangat sedap. Tak payah nak pergi beli kat Secret Recipe dah, order dengan Mekya je. Kekeke.. (Ini bukan mengampu tapi betul2 puji punya). Mula tu ke-poyo-an kononnya nak buat untuk hidangan hari raya (maksudnya hari d-day raya baru nak potong) tapi malam raya dah melantak kek ni. Tak sabauuu nak raso etep ! Hehe. Thanks Mrs Nadia & Mr. Azan sebab delivery sampai depan pagar rumah, malam2 raya pulak tu ! Suwwwit muwiiiit je laki bini ini datang delivery naik motor ! ><

Ingatkan kad raya. Comeyy ngat ekpun !


Failed bila potong kek ni -_-

Pi terjah Hush-Hush Sweet Bites sekarang ! Jangan lupa LIKE sekali ye :) Nak request selain cake ini pun boleh rasanya tapi atas kemahiran taukeh lah. Kekeke. Papehal, boleh call taukeh sendiri. Delivery hanya dibuat untuk Kelantanese sahaja. Area kat mana-mana kena bincang dengan taukeh. Okeh bebeh. 

-Salam Eid Mubarak D-2-
August 08, 2013 / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment