Friday, 13 March 2015

Keep Calm & Read A Book
March 13, 2015

Keep Calm & Read A Book

Fully utilized the use of voucher buku. Sem lepas banyak beli benda-benda mengarut but Alhamdulillah kali ini aku banyak beli buku-buku untuk memanthop-kan lagi minat membaca aku ni.

Disebabkan sem ini lec tak jual buku, banyak pakai notes so i've make some 'research' bout interesting novel to be read dan koleksi buku Fixi menarik perhatian aku.

Bila dah penat pusing 1 MPH kat SACC, Shah Alam aku decide untuk beli

* Jangan Baca Novel Ini (exclusive set)
* Asrama
* Sumpahan Puaka Soichi
* Ada Apa Dibawah Sejadah
* Catatan Mat Luthfi
* Encyclopedia About Everything
* Kacau
* Rasuk

Saki baki baucer ada lagi tapi tak tahu nak beli buku apa. Any suggestion? Kalau boleh tak nak novel cintan cintun dah. K lah. Sekian entry kali. Dah habis baca semua buku tu Insha Allah guwa share kat lu semua.



0 comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*