20.1.14

French Toast.

Assalamualaikum geng !

Rasa mengada nak buat French Toast timbul bila tengok Buzzer Beat;





Bila dah terasa nak buat tu, apa lagi, laju je Google resepi Frech Toast. Untuk buat French Toast ini aku rujuk resepi kat blog tqahtaurus: resepi french toast cheese. Jadi kepada sesiapa nak try buat jugak, boleh rujuk blog sis ini. Maka dengan itu, berjaya jugaklah percubaan pertama aku nak buat French Toast. Rasa? Ok lah, dapat kelulusan daripada pemakan-pemakan dalam rumah ni. Bongsu siap order nak bawak bekal ke sekolah. Ngehngeh.



Till then, bye-yeom & Assalamualaikum bebeh.

2 comments:

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*