15.11.16

Better Safe Than Sorry.

Orenmanida bloggerians! Semua sihat? Ya rabbi dah lama gila tak update. Lotsss of things to handle; assignments, events, troublesome groupmate, stressful friend that can't handle the stress for this sem (and I'm the one who always listening to her stories) LOL. Eh dehekk tetiba nak speaking pulak ni. Ok, kali ini aku gigih cari masa juga nak update blog with new story sebab hopefully it will help me and ma classmate. Lain-lain story (Family Day IREC, AV Records Day, Hasya Insyirah etc) Insha Allah next. Doakan je lah. 

So, kami pelajar Elektif C (IMS657) berbesar hati menjemput Tuan/Puan untuk turut serta dalam program kami iaitu "National Seminar on Information and Ethics 2.0". Gituh ayat surat sangat, mentanglah S/U untuk program ni kan. LOL. 

Sape-sape yang ada adik-adik sekolah menengah ke sekolah rendah dan paling penting berada sekitar Shah Alam, boleh join tao. Kalau dalam kalangan blogger ni ada cikgu kat sekitar Shah Alam ni pun, boleh ajak anak-anak murid tu deh. Nanti akan ada talk session pasal penggunaan siber dalam kalangan remaja dari wakil CyberSecurity Malaysia dan juga pensyarah fakulti kami yang juga merupakan salah seorang ambassador untuk CyberSecurity Malaysia. 

Interested? Boleh email kat saya details yang diperlukan tak pun boleh WhatsApp direct nombor di kat poster bawah tuuu. Jemput daftar dan jemput datang tauuuu sebab kehadiran anda markah buat kami. Terima kasihh!

Butiran selanjut boleh rujuk poster di bawah ni okeng :)


Gerak lu, paper roger okeng :)

7 comments:

  1. good luck awak :D done follow
    jemput singgah ye
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. haha. dugaan study. btw menarik tu awak :) good luck tau!

    ReplyDelete
  3. you must been busy these days
    good luck!

    ReplyDelete
  4. "...kehadiran anda markah buat kami" terbaikkk!

    ReplyDelete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*