Monday, 1 August 2016

#meturn24
August 01, 2016

#meturn24

Pergh.

Dah masuk 24 weh. Achievement to proud of? Tak hado. Kan aku dah cakap hidup aku ini membosankan. Orang lain by 24 dah ada business/kerja sendiri, dah ada keluarga baru siap pakej baby sekali. Aku bila 24 tahun masih struggle nak print nota, kejar pointer, busy ke sana sini buat assignment. Love-life tak yah cakap lahh, lagi lah tak ada. Bosan much right?

Anyway, happy birthday Hani Musfirah Mohd Fauzi!  Semoga kau menjadi seorang insan yang kuat fizikal dan mental, istiqamah perbaiki diri dunia dan akhirat, sentiasa menjadi yang terbaik buat Umi dan Abah even you have nothing to be proud right now. Semoga hati kau ikhlas dalam melakukan segala tugasan dan sado dalam menerima ujian dan cabaran.


As for the celebration, nothing's much. Just a sweet and warm wishes from beloved families and crazy gangs. Ain't got no poblem meng walaupun tak hado birthday cake, gifts. Little treat from Abah kat KFC tadi pun dah mencukupi dah pun. Janji masing-masing kekenyangan. Keke. Lagipun aku tak biasa sambut-sambut birthday ni. Kinda awkward. Weirdo kan? Birthday aku lah birthday orang lain aku sambut jo.


Btw, thanks for all the wishes everybody walaupun aku tahu, hangpa semua bukan ingat pun tapi nasib baik ada FB punya birthday reminder kannn. Haha. Ai takde kawan ramai pun sebab ai spesis yang akan jadi introvert bila sem-break. Lebih suka duduk rumah rather than keluar melepak dengan kawan-kawan. That's why ai punya birthday tak meriah mana. Yang ada ni pun kira bersyukur dah weyy sebab masih sudi kawan dengan ai. Haha.




Terima kasih. Semoga setiap doa dan ucapan kalian ini dimakbulkan Allah. Amin :)

#teambirthdaybulan8
#teambirthday1august

18 comments:

  1. Happy birthday. May Allah granted all ur wishes and blessed u here and hereafter. ^^ Have a blast!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah, amin :)

      Thanks yo!

      Delete
  2. pibedey Han.... awak tetap terbaik even awak kata membosankan haha. kita je yang rasa diri kita mcm tu, tapi saya percaya orang sekeliling kita hargai kita seadanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hope so. Semoga orang sekeliling betul-betul menghargai even kita ni banyak kekurangan T__T

      Thanks yo! :)

      Delete
  3. Happy belated birthday! Takpe, 24 tahun masih mudaa... Perjalanan setiap org lain2, hope your dream come true - whether it's a marriage or job or graduate, hope you can achieve them all, InsyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah, aminn.

      Thanks yo :)

      Delete
  4. happy belated birthday dik..
    takpe belajar sungguh2..nanti dah keje baru pikir seterusnya..hehe
    akak ni kawin umur 27..rileks ah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasihh akk!

      Hehe. Kannnn. Ok tengah rileks ni haha

      Delete
  5. "Semoga kau menjadi seorang insan yang kuat fizikal dan mental, istiqamah perbaiki diri dunia dan akhirat, sentiasa menjadi yang terbaik buat Umi dan Abah even you have nothing to be proud right now. Semoga hati kau ikhlas dalam melakukan segala tugasan dan sado dalam menerima ujian dan cabaran"

    AMIN..

    ni hakak bagi ❤❤❤ ni jela sempena turn24 ye.. ☺ n pakej senyum 24KM sekali ..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnnn.

      Terima kasihh. Hehe. Nahh tambah lagi satu ❤❤❤❤ untuk hakak. Hehe

      Delete
  6. Belated happy birthday sis. Biar kita serba-serbi kurang janji kita sentiasa bersyukur dengan apa yang kita ada.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih awak!

      Yup betul. Bersyukur dengan apa jua yang ada pada diri kita adalah lebih baik kan :)

      Delete
  7. Selamat hari lahir! Semoga apa yang diimpikan menjadi kenyataan & berjaya dunia akhirat! amin :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum han,

    Happy belated birthday.. Muda belia sangat okayyyy..
    So plan your life, semoga segala yang diimpikan menjadi kenyataan..
    Good luck in your future dear.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam sis.

      Hermmm macam tak muda belia sangat dahh ni. Haha. Insha Allah, amin. Thanks for the wish sis :)

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*