TLG's Baby Boy

14.7.16

9the Eid with the first baby boy in The L.Gegerians. 

Say Hi & Assalamualaikum to baby Ilyas Al-Faruqi, anok Puan Maryam Al-Faruqi kita ni. Eh saloh, Puan Maryam Al-Husni. Haha. Maryam was the third one yang grab title Mrs in the gang tapi Alhamdulillah yang pertama grab title Bonda. Plan nak jumpa, nak jumpa dengan baby tapi asyik tak jadi and the original plan nak pi esok tapi pagi tadi baru dapat ketemu, itu pun ber-rushing sebab petang tadi baby dah nak pi KL. Congrats again lah Maryam & seben. Haha.

And for Baby Ilyas, kalau ikut nama sweet makcik yang duk jaga baby bagi, Baby Il, sorry for disturbing ya sleep tadi. Mengacau je kan makcik-makcik awak ni? Tapi nasib baik baby Ilyas berjiwa sado, kita orang kacau macam mana pun tidur tetap tidur. Till we meet again babbyyyy. Tak dapat jumpa kat Kelate, kito ejah jumpa kat KL itu pun selagi ai tak habis belajar lagi ni la. Bila dah habis, tak dapat nak nolong hah. 

Upcoming next, waiting babiessss from Mekya, Saroh & Ika. 

Still having a good sleep even ada pengacau 3 ketul

The aunties being over excited dapat jumpa baby dan mak baby

You Might Also Like

3 뚱

  1. Comelnya... ! Assalammualaikum baby Ilyas Al-Faruqi. Semoga membesar menjadi anak yang baik buat ibu ayah. =) Selamat Hari raya dear =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah, Aminnnn! :)

      Selamat hari raya juga awaaaak :D

      Delete
  2. comelnyaaaa eee rasa nak cium laptop XD

    ReplyDelete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*