Tuesday, 26 July 2016

Tarikh Keramat
July 26, 2016

Tarikh Keramat

12.08.2016

Scroll Twitter nampak tarikh ni, scroll IG nampak lagi. Scroll FB pun sama nampak jugak. Perghhhhhh gila wehh kejap je dah nak keluar result. Aku baru je habis exam 20 hb hari tu tuptup semua dah beriya share tarikh keluar result dengan caption "Tak sabar". Pergh hebat weh sep awookkk tak sabar nak tunggu result, aku ini nota ISM hari tu pun melekat lagi dalam otak ini. Ok menipu sangat. Padahal hari tu goreng je pun. Nota ke apa yang dibaca semua ke laut.

Yang tak sabar tu sah-sah dah habis exam sebelum raya lagi, tak pun geng-geng intern yang dah final sem. Tunggu nak grad je, sebab tu tak sabar kan nak tengok result. Aku kat sini baaaaaaruuuu dalam mood nak menikmati cuti. Makanya, yang duk share pasal tarikh result tu mohon mengerti kalau aku biarkan post korang berhuhuhu tanpa like macam tu ja. Keke.

Izinkan ai tenang seketika la wey tanpa memikirkan pasal result ke apa ke yang sama waktu dengan UiTM Puncak Perdana dan Kolej Jasmine. Lagipun ai memang tak nak pikir langsung pasal result sebab ai tahuuu prestasi ai terukk nauuu sem lepas. Ai rasa tak layak pun nak check result. Huhu. Ok merapu. Tapi serious, memang tak letak apa-apa harapan pun kat result janji all passssss. Hahah


Setakat ini sahaja post merapu dari ai. Takde idealah wehh nak update entry baru. Almost everyday and everytime bukak blog, beriya ni nak menaip untuk new post sekali bila jari jemari beruang aku ini diletakkan atas keyboard, terus jadi blank pulok. Kesudahnya berhabuk blog. Haish. Respect dengan blogger-blogger yang selalu ada idea menarik tak kisah pasal diri dia atau pasal apa-apa je lahhh untuk update new post. *salute*. 

Ehhh dah lahhh, kuat sangat dah ni merapuuu. Nak layan W jap. Haha 

K bai.

10 comments:

  1. Replies
    1. Haha. Ye lah, dah tuan jari dahh macam beruang jgk sizenya. Keke.

      Delete
  2. ALAMAK ! insaf sekejap tengok tarikh result... huhu GOODLUCK TAU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-samalahh kita insaff wakk. Haha.

      Goodluck untuk awak jugakkk! :D

      Delete
  3. Good luck! Btw, I pun tengok W.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youuu.

      Haaa yeayyy geng tengok W hehehe

      Delete
  4. good luck han :) all the best to you :)

    ReplyDelete
  5. Good luck! Moga dapat result yang diidamkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha allah, aminn.

      Tenkiuuuu :)

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*