SHRMZB 1437H/2016

6.7.16

Eid Mubarak everyone. 

Tahun ini sama dengan tahun-tahun yang lepas jugak di mana sis tak mampu lagi nak up gambar ber-caption-kan "Tahun pertama raya as suami isteri". Eh? Haaa menggatal. Gurau-gurau je. Apa pun, yang pasti raya kali ni lil bit different sebab this is the first time #teamfauziclan beraya dengan warna yang sedondon. Walaupun not 100% match tapi kira kategori dondon jugaklah.

It is the first time of our raya with new family member also! Kalau sebelum ni beraya bertujuh je, Alhamdulillah tahun ini berlapan. Insha Allah tahun depan bersembilan sepuluh sebelas mungkin? Haha. Last but not least, selamat hari raya maaf zahir dan batin lagi sekali. Maafkan segala silap saya sepanjang anda mengenali saya secara langsung mahupun tidak. Salam 0-0 okayyyy?

Dah. It's time to checkkk outt our 1st Syawal photoss.

- Formal version -



- Freestyle version -



Team raya laki bini. Keke

Team raya dengan menantu

Team raya single

- Acah acah outdoor -


Sisturh


- Behind the scene + photoboom -


Photoboomers 1

Photoboomers 2

Checking on their selfie

Mak mertua versus menantu

Ketupat manis pagi raya

Behind every girls ohsem photos, there's a sabor-je-lah man

You Might Also Like

6 뚱

  1. kite suka tengok family pic raya orang.. salah satu tanda kebesaran Allah ialah manusia yang hidup berpasang pasangan... pastu ramai bebenor anak pinak bertambahlah umat Nabi Muhammad... selamat raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Terima kasih awaakkk :)

      Selamat hari rayaaa jugakk buat awak :D

      Delete
  2. Assalamualaikum Hani,
    Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan..

    Seronok tgk gambar Raya family Hani, terasa kemeriahannya.. Sis rasa tahun ni ramai tema biru.. Cantik juga kombinasi warna biru & purple yer ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam.
      Selamat hari raya jugak kepada sis saya ucapkan. Hehe.

      Heee, Alhamdulillah nikmat bila dapat berkumpul ramai-ramai. Ha'ah saya pun perasan juga, ramai tahun ini tema biru. Hehe

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*