Sunday, 3 July 2016

IMS556 | GoAnimate Workshop
July 03, 2016

IMS556 | GoAnimate Workshop

IMS556 | Information Systems Interaction and Consulation 

Subject ini takdak final, dan mungkin sebab tu kot aku dengan geng pilih subjek ini. Haha. Assignment untuk subject ini banyak tapi yang final task adalah organizing an event. As for our madam, dia nak event kecil-kecilan tapi ada wowww effect tu. Means that, kecilan melibatkan classmate je tapi kena ada everything related to event lah like goodies, opening speech, poster, banner etc.

Yang lain aku design kecuali gambar tu. Gambar tu ihsan Google

Goodies bajet sebab dah hujung sem

Group kami pilih GoAnimate as our software to be presented to audience and we were the last group presented on that day. Part heaven adalah masa kami present tu takdak sorang pun budak lelaki sebab lagi 2 group madam nak buat hari Jumaat, yang group ada lelakis tu buat hari sebelumnya, Khamis. Bila takdak laki, lab tu kau punyalah jawab dia. Senang nak menari-nari, berlari sana sini. Haha.

Registration session

Our shawty cutie Emcee, Nina

Turn our Miss CEO, Faezah pulak bagi opening speech

Final project untuk subjek ini jugalah yang pertama kali buat aku mengamuk dalam group WhatsApp kami. Lepas mengamuk mulalah rasa bersalah. That's me yo. Haha. Mengamuk tak ada apa sangat pun, takat luahkan perasaan nak mintak pendapat groupmate lain. Ye lah, kami bertujuh kot tapi yang duk pikir itu ini 3 ketul je. Bila mintak pendapat secara lembut dalam group WhatsApp semua menyepi tapi bila dah mengamuk semua laju reply. Haih. 

Trainer, Subhi and her assistant trainer, me yo





Benda-benda negatif yang lepas tu takyah la nak ingat balik dakk? Event pun dah habis dengan "jayanya". Haha. Tak jaya mana pun sebenarnya sebab ada internet problem kat PC trainers. Memang sakit hati gilos. Apa pun, okayyyy lah sebab madam pun takdak kata apa. Nak kata madam puji idok, nak kata madam bagi feedback negatif pun idok. She just said that,

"Haa, boleh pun buat. Nak kena tegur dulu baru. 
Macam ni la, trainers suara kuat bla bla."

So, kira okay la kut, kan? Anywayy, thanks groupmate (Team Technologics) and fellow classmates. Walaupun event kita orang hari tu entah apa-apa, thanks for the responds, claps, cooperation and many else. For Madam Hasnah, thanks and sorry for everything. Wishing you a good life and all the best kat U.K. Madam was second lecturer after Sir Padil yang bagi nasihat suruh sambung Master kat overseas. Insha Allah madamm! Kalau seben saya nak sponsor macam seben Madam, saya pi jugak macam mana pun. Heheh.

Wefie is a must



Farewell madam :)

2 comments:

  1. wahhh tahniah dah berjaya dilaksanakan dengan jayanya! hiks. good luck for ur future kak :)

    ReplyDelete
  2. good luck and all the best for ur future awak :)

    ReplyDelete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*