17.7.16

End of Eid

Tamatnya Eid Fitri 1437H/2016.

Walaupun #rayakansebulan, aku dengan rasminya menamatkan Eid Fitri untuk tahun ini. Ceewah memandai je kan. Haha. Ai kan ada lagi satu paper, the last one so bagi lah chance kat ai bukak nota pulak. Kalau tak tamatkan mood beraya ni bila ai nak bukak notaaaaaaa? Senin ni ai ke Shah Alam sampai Khamis semata nak jawab lagi satu paper. Lepas tu baru ai sambung balik mood raya sampai habis Syawal walaupun dah takde orang kat rumah. Keke.

Terima kasih buat semua yang sudi memeriahkan raya ai tahun ini, sanggup ke rumah walaupun jem ya rabbi tahap nak baling satu-satu kereta. Keke. Ok lah ai gerak dulu. Eh jap, kenapa ber-ai-ai ni? Hmmm. K aku gerak dulu.

Assalamualaikum :) 


14 comments:

  1. Replies
    1. Hehe. Selamat hari rayaa jugak syafiqa :)

      Delete
  2. Wish you the best and happy eid mubarak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks yo!

      Happy Eid Mubarak to you too :)

      Delete
  3. kenapa gambar macam tu T_T selamat hari raya hani :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saje je nak cuba effect colour pencil. Keke.

      Selamat hari rayaaa jugak fieyqaaa

      Delete
  4. Replies
    1. Selamat hari rayaa juga buat awaaaak

      Delete
  5. Alamak dah habis raya ke? Weekend ni kita nak beraya lagi lah hahaha adehh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Habis sebab ada paper final. Settle paper final sambung raya balikkk kekeke

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*