11.7.16

4th Eid | Prefect's Gossip Girls

Arigato gozaimasu datang beraya ke ghumah 4th Eid lepas, my prefect's gossip gang!

Gang tu acah bunyinya macam ramai je kan? Padahal Esu dengan Mina je pun. Ok, plus Pokjat sore lagi even aku tak pernah bercakap dengan dia. Geng prefect Form 5 tahulah kot how pelik both of us. Partner bertugas tapi tak pernah bercakap. Aku pun tak tahu kenapa. Haha. Btw, thanks lah korang sebab gigih meredah jem semata nak datang beraya, terharu sis. Actually, si Mina ni je hah yang beriya nak datang sebab dah lama tak jumpa aku katanya. Alang-alang dia memang dah pi beraya dengan depa-depa ini, terus dia tarik ajak pi ghumah aku. Kot lah. Haha

Prefect's Gossip Girls 09 | Dorm 2D01

Bila jumpa depa ni serious rasa nak gathering geng prefect semua sekali. Someone please jadi mastermind buat reunion prefect. Haha. Anyway tenkiu gewe-gewe Mina, Kamarul, Piji & Pokjat ft Adik Mina sudi datang rumah iolls teman Mina beraya (bukan nak beraya sangat pun kan, datang nak berbuuuual je). Sorry lah iolls tak terlayan uolls, busy gossiping dengan Esu dan Mina ni ha. 

Plus aku tak pernah bercakap dengan gewe-gewe Mina ni (her besties actually), so can you feel how awkward am I tetiba nak bercakap dengan dia orang? 

Sis dah la pemalu orangnya. Chehhh.

Me ft Aime, Esu, Mina ft adik Mina, Kamarul, Piji & Pokjat

Thanks again yo! Raya next year datang lagi :)

No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*