Wednesday, 20 July 2016

20 07 2016
July 20, 2016

20 07 2016

20 Julai 2016 |

Secara rasminya telah tamat semester aku untuk kali ini, semester 5. Currently at Shah Alam since Monday lagi dan Insha Allah malam nanti pulang balik ke Kelate untuk sambung balik cuti final sem yang tergendala gara-gara paper ISM552 lepas ghayer. 

Acanor paper ISM552? Senang citer kita orang satu kelas hanya mampu berserah agar sir redha je bagi markah kat jawapan goreng kami tu. Like satu kelas kata soalan susah and sir pulak bagi kami "padan muka" je. Haha. Mudah terhibur betul aku dengan Sir Padil ni.

Hmm lantaklah janji aku dengan Subhi puas hati sebab Audy exam sekali dengan kita orang jugak. Kira mood stalking terubat lah tengok Audy jalan masuk dalam hall exam semalam. Sebab dia punya account dah private so no more stalk-stalk. Kahkah. Bangang kami dua orang ni. Mohon jangan kecam.

Black and White Challenge katanya

As for penutup untuk semester 5 ini, aku cuma harap agar diri & hati aku ini mampu meng-ikhlaskan segala penat lelah buat assignment tak kira secara solo mahupun berkumpulan. Harapnya jiwa sis lebih sado untuk tengok result nanti. Tak harap lebih, janji semua lulus aku dah syukur.

Ok dah. Izinkan saya dan #teamlepasrayaadaexam ini sambung kami punya raya sebab #rayakansebulan. Haha.

K bai Assalamualaikum.

8 comments:

  1. Assalamualaikum Hanimsfrh,

    Bila baca post Hani teringat zaman sis study..
    Sangat stress masa tu.. Stress belajar lain berbanding stress kerja..
    Fuhhh nasib baik dah berlalu..

    By the way, semoga Hani lulus & berjaya.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam sis :)

      Kannn ramai kata stress belajar lain nanti kerja stress lain macam pulak. Keke.

      Insha allah amin^^ hehe

      Delete
  2. bestnya dapat sambung raya! saya tidaklah begitu beraya lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sambung pun macam tak sambung je sebab dah tak banyakk open house. Semua dah busy dengan life memasing dah. Hehe

      Delete
  3. Wish you the best for the result!

    ReplyDelete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*