Tuesday, 21 June 2016

Reject
June 21, 2016

Reject

"Tak boleh print. Saya tak benar print."

Gituh. Nak nanges depan madam je tadi bila madam cakap macam tu. Ada berangan dan ada juga lah letak harapan kekonon madam cakap, "Ok, baiki ni sikit-sikit then print" tapi sekali booommm dapat berita negatif dari madam. Nak nanges weh. Kau tak merasa boleh lah cakap benda ni kecik je tapi cuba kau ada ditempat aku. 

Tak tidur malam hanya semata nak compile bendalah ini, Bukan semalam tapi bermalam-malam. Tak sempat-sempat nak bercakap dengan housemate sebab fokus compile benda ini sedangkan kau boleh bersahaja tengok je tanpa berada di tempat aku. Alih-alih kena reject dek madam. Memanglah nak nangis kejap kan. 

Tapi kejap je. Hani Musfirah is a cool girl meng. Cepat panas, cepat cool. Cepat moody cepat happy. Cepat nanges cepat jugak back to normal. Lagipun risiko kena reject tu memang dah dalam ramalan dah pun. Haha.

"The best always comes last"

Hermmm.

Hunuszon jom. Amin.


7 comments:

  1. Saya pun ada gak macam ni. Banyak assignment kena run data dan tak tido malam dibuatnya. Bila tengok carry mark Dr tandakan dash (tak hantar). Ya Allah rasa geramnya. Bila ngadu kat Dr, Dr just cakap benda lepas jangan dikenang. What????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lahhh ye ke. Ini lagi sadis ni. Benda dah lepas pun kena kenang jugak sebab markah kita tu kot. Huhu.

      Delete
  2. Singgah sini sambil isi tabung sis supaya sis tidak lagi berduka cita. Be strong sis. <3

    ReplyDelete
  3. sabauuuu bnyok teletubiieeeesss comeyyyy. esok g plk cri mdm jan tuh.. smale keaa make steamboat dahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sini manoooo ado teletubies sissssss. Haha

      Delete
  4. belum pernah kena lagi dan berharap tak terkena. huuuu~

    ReplyDelete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*