Post-pone

9.6.16

Bila kau tengah kalut nak pi siapkan training manual kat blok sebelah then here comes WhatsApp dari class rep,

"Salam semua, Madam kata dia tak sihat hari ini.
Kalau post-pone present boleh?"

Eh boleh sangat. Aku pun tak kisah mana tak tido semalaman buat kerja Consultation ini macam nak gila tahap sikit lagi nak isi borang Tanjung Rambutan. Haa, over sangat. Tapi serious dua tiga rious dah ni. Consultation punya pasal aku dengan beberapa lagi individu murung memanjang pikir itu ini. Pikir software lah, pikir masalah BK la, masalah tenet lah.

Bila dipikirkan balik, ada hikmah. Mungkin Allah nak suruh kami buat yang terbaik. Like, cepat-cepat book BK/bilik seminar/dewan seminar, book projector etc lah. Takde lah kata main redahh macam hari ini (kalau jadi present tadi lah). 

So, madam. Get well soon. Walaupun berdebar ini ditangguhkan lagi seminggu, tak mengapalah. It is another chance for us to make our event on that day become more ohsemm and running smoothly.  No more cincai-cincai gais. Insha Allah.

Till then, Assalamualaikum.


You Might Also Like

6 뚱

  1. Pahaaaam sangat perasaaan tuuuuh .. Dah penat fikir gelabah segala bagai, tetiba batal. Tak tahu nak gelak ke nangis.. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuuuulahhh! Bila baca je WhatsApp tu tak tahu nak happy ke nak berduka ke. Haha.

      Delete
  2. Faham sgt perasaan tu ! Tambah bila kita dah well prepared kan. :') GWS madam! *ceh mcm kenal huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Nak kata well-prepared tak juga tapi sebab minggu seterusnya tu byk benda nak kena settle, igt nk settle yg ni awl2 tp tak boleh jgk. Huhuhu T___T

      Takpe, acah-acah kenal je. Hehe

      Delete
  3. Kalau batal present tu, feeling dia.... tak terkata.. hahahaah xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak terkata antara nak suka ke nak sedihh. Haha

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*