Wednesday, 15 June 2016

Oral History [IMR604] | Final Presentation
June 15, 2016

Oral History [IMR604] | Final Presentation

Gituh. 

Tajuk post pun dah terskema. Haha. Btw, dah kurang sikit beban OH bila settled present kelmarin. Serious gua cakap lu. Lega gila. Even documentation tak siap apa pun lagi tapi sekurang-kurangnya maut presentation dah lepas. Hoho. Having fun last class with madam semalam even kelas semalam presentation je. 

The best group for presentation goes to Acap, Fikri & Fathie's group lah sebab dia orang buat pasal tokoh Taranum and what's special is Acap buat demo nada-nada untuk setiap taranum. Even madam pun rasa woow.


Tokoh Awan Biru (TUDM)

Tokoh RELA

Tokoh Nobat

Tokoh Pendaki Solo

Tokoh Wanita Kg Mortem

Tokoh Aktiviti Sukarelawan

Tokoh Taranum


Tokoh Pengukir Tatu

Presentation dah settle tapi assignment yang documentation banyak lagi nak kena hantar. May Allah ease everything. Semoga hasil tidur lepas Subuh berminggu-minggu ini berbaloilah. Hah! Hadik-hadik junior Records atau for those yang terasa nak amek elektif OH boleh hubungi hakak-hakak dan habam-habam untuk contact tokoh kalau rasa nak interview tokoh yang sama. Tapi rasanya kalau dapat Madam Jan kami ni, memang takde harapan nak buat tokoh yang sama. Kiks. 

Till then, Assalamualaikum.

0 comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*