Gawai-Break

1.6.16

Ouh I'm back.

Been a long time since ma last post. Takdak lama mana pun, tak sampai bertahun-tahun lagi. Huhu. Termasuk hari ini, dah masuk hari ke-6 aku mula cuti sempena Gawai Break. Well yeah, UiTM-ians semua tengah ber-gawai break kan sekarang walaupun tengah hectic nak submit semua benda assignment.

Previous 5 days aku just spent masa gila-gila dengan family, pergi kenduri kahwin, melalak with The Siblings, melantak BBQ kambing with le familia dan banyak lagi. Assignment? Hah, tak hadap assignment langsung pun. Hari ini baru nak hadap lepas The Siblings pun semya dah balik KL kelmarin.

So, let's all fighting and strive untuk minggu-minggu terakhir semester ni. Aku just nak siapkan semua assignment dalam cuti ni then bergumbira bila balik Puncak Ahad ni tanpa nak pikir apa-apa pasal assignment lagi dah.

May Allah ease everything! Amin.

Bachok, Kelate | 30 May 2016

You Might Also Like

8 뚱

  1. Replies
    1. Hehe. Kan, suasana kg mmg cantik. Pergilh mana2 kg pun ;-)

      Delete
  2. Haah degree uitm tgh enjoy2 cuti seminggu. heheh kirim salam bachok. Tak pernah sampai lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi tak enjoy mana sbb kena hadap assignment :-[ . Haha. Insha Allah, nanti jemputlah dtg Bachok ;-)

      Delete
  3. Selamat bercuti dear.!
    Bila dkt kampung rasa tenang je kan. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tenkiuuuu :)
      Haa betul, modern lah macam mana bandar pun, kat kmpung lagi tenang :D

      Delete
  4. Replies
    1. Memang tak boleh lupaaa. Kena settlekan jugak dalam cuti ni. Haha.

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*