Monday, 23 May 2016

Shooting Dramandarin
May 23, 2016

Shooting Dramandarin

Teaser?

Yeah lebih kurang.

Nanti dah complete shooting, aku update new post balik okayyyy. Haha. So, last Friday aku dengan The Jemahs dah mula shooting drama mandarin ni. Not like drama berepisode tu, movie pendek je pun. Kalau dulu masa diploma kami akan tulis skrip mandarin sebesar-besar alam kat atas kertas, degree level ini upgrade sikit. Just letak skrip tepi orang sebelah je sebab kita orang tak shoot full view. Just shoot muka je. Keke. 

Malam ni ada lagi scene nak shoot. Rabu ini pun sama. Settle shoot semua, kita wrap lah apa lagi dak? How la retis-retis kat luar sana berlakon. Kita orang yang shoot sejam ni pun dah penat ini kan mereka yang dah memang kerjanya berlakon. Penat tak terkata hoi. Huhu.

.
.
.
.
.
P/S: Sooooooooooooooory tak dapat nak blogwalking/follow-memfollow back lagi sekarang. Agak hectic sebenarnya sekarang ni sebab minggu depan cuuuti. Semua benda nak settle sebelum balik T___T

6 comments:

  1. Ya Allah rindunya nak belajar Mandarin lagi. Rindu nak belakon. Rindu nak stress edit2 video. hahaha. Goodluck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yezza sama. Bila buat memang stress (yg edit vid tu) tapi bila dh lama xbuat, rinduuuu. Thanks!

      Delete
  2. wahhh seronoknya shooting filem. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Seroonokk sebab boleh acah2 jadi pelakon, jadi director, jadi cameraman semualah. Haha

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*