3.5.16

Real Life

Back to real life lepas 4 hari balik bercuti sakan. Real life dimana assignment berlambak nak kena submit minggu ini, presentation dan test lagi dan malam ni baru nak struggle everything. Nasib baik dah siap dahh. Hoho. Balik 4 hari bukan nak hadap assignment tapi sibuk bergossip dengan mok sedare. Mok sedare pulokk hok jenis masuk air doh, memang sedakk la akat bual nga anok buoh.

Upcoming next entry aku share pasal Hari Terbuka Armada TLDM 2016 yang aku join rituuu (read as hari tu) sebab cuti rituuu aku balik Perak umah mok sedaro sengal tu lah. Hehe. Maaf Su panggil sengal tapi memang betul kan? Haha.

Talk bout Hari Terbuka Armada tu, it's the best thing ever in ma life la gituh. Gila tak best dapat masuk navy base kot. Selama ni tak pernah-pernah terlintas akan masuk tapi ritu Alhamdulillah dapat lah jugak merasa. Tak kempunan lah dok?

Jemput-jemput tunggulah next entry. Insha Allah.

Till then, Assalamualaikum :) *salute navy style kah kah kah


P/S: bukan ke salute sama style je ke tak kisah mana-mana tentera pun? Kah kah kah (lagi sekali)

No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*