Thursday, 12 May 2016

Converse Sneakers Online @ ZALORA Malaysia

Supp (read as What's up) geng! Kenal Converse tak?

90’s babies confirm familiar much dengan Converse kan? Kasut legend ni.



Rasanya bukan 90’s babies je kot yang kenal, remaja sekarang pun confirm kenal lah Converse ini sebab apa tahu? Sebab Converse merupakan sebuah jenama kasut yang sangat “kena” lah dengan gaya street fashion. Peminat gaya street fashion confirm in love dengan Converse sebab kasut dari Converse direka dengan gaya vintage classic yang ringkas dan casual.

Bagi yang tak tahu, Converse ditubuhkan pada 1918 oleh Marquis Mills Converse bersama-sama Chuck Taylor dan sampai lah ke hari ini, Converse mempunyai jumlah penggemar yang tersangatlah ramai. Even sis pun one of penggemar Converse jugak hokeyy. Ok lah, main point sebenarnya kat sini, nak bagi tahu kepada korang khususnya penggemar Converse Malaysia yang korang dah boleh shopping kasut fav korang ni kat;

ZALORA Malaysia

Yes, Z-A-L-O-R-A! Siapa tak kenal kan, one of the best online shopping fashion store. Tak payah susah-susah pergi kedai ke apa, just click click depan pc then Tadaaa! Here comes ya fav sneakers dah muncul depan rumah!  Antara koleksi Converse yang available di ZALORA Malaysia;

Chuck Taylor All Star Sneakers

Jack Purcell Core Sneakers

Chuck Taylor All Star Double Tongue Sneakers

Chuck Taylor All Star Andy Warhol Sneakers

CONS Star Player LP Sneakers Ox

Chuck Taylor All Star High Street Sneakers Ox

Chuck Taylor All Star Madison Sneakers Ox

Chuck Taylor All Star Core Sneakers Hi

Chuck Taylor All Street Sneakers Mid

Hah, rasa nak beli ler tuh? Go and ‘stalk’ over ZALORA Malaysia’s website right now sebab banyak lagi koleksi from Converse di ZALORA Malaysia!
May 12, 2016 / by / 7 Comments

7 comments:

  1. Boleh beli. Dah lama tak pakai sneakers =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa apa lagi. Cepat2 beli. Haha.

      Delete
  2. xpakai sneakers.. slalu sarung wedges n heel je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaaaah pakai wedges/heels. Hebat lah.
      Sy tak mampu nak pakai wedges/heels sbb ganas sgt jalan. Hehe

      Delete
  3. ahh,tidakk. hahaa. mampu tengok je Chuck Taylor All Star Core Sneakers Hi. takleh beli. hmm

    ReplyDelete
  4. Hi. Nak tanya. Converse zalora authentic x? Takut x ori pulak huhu

    ReplyDelete