7.4.16

Oral History Project: Teaser

Cehhh.

Acah-acah nak teaser pulak.

So, here I am. It's 03:30 am tapi masih menghadap soalan untuk interview esok (well hari ini actually). Mixed feelings dah ni, kejap excited kejap cuak kejap takut kejap taknak pergi jumpa tokoh esok. Arghh nak tan nak memang kena hadap jugak interview session ini esok. Tak mintak lebih, harap 2 jam yang diberikan cukup and harap both of us tak gagap tak out of topic. Harap juga tokoh kami tu friendly dan suka bercerita. Hehe. May Allah ease everything for both of us! 

Amin ya rabb.


P/S: Sis nak ke TUDM, ada nak kirim salam kat abam-abam tentera udara? Haaa gatal. 

K bai. Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*