Friday, 11 March 2016

#notinthemood
March 11, 2016

#notinthemood

Hashtag not in the mood.

Takde mood nak menaip walaupun banyak cerita nak ditaipkan. Macam biasa, bila dah mula chapter sebagai pelajar ni secara automatik blog terabai guwa cakap lu. Nak kata busy ke kelas, busy assignment tak ada lagi. Busy belajar? Lagi lah tidokkk sebab balik bilik pun termenung jugak tak tahu nak buat apa. Nak kata jugak takde internet connection tapi laju ja TM Wifi ni. Hah, iolls duduk tinggi tingkat 5 tinggi melangit pun blok iolls ada internet connection hokehh.

Cakap apa pun tak guna haih kalau mood dah takde. Banyak mana cerita nak ditaip pun tak jalan jugakk laahh kalau takde mood. Heol. Esok aku ke Pahang yo, short trip with le family kat Gambang then Ahad kenduri kembar Nan & Ya. Seperti biasalahhh jugakk, kalau ada mood aku update lah. Hoho.

Oh haa gambar kat bawah ni takde kaitan pun dengan entry kali ni. Saja je. Sebab iolls sekarang tengah gila kat Descendants of The Sun so paham-paham jah lahhh. Haha. Till then. 

Assalamualaikum :)


4 comments:

  1. Replies
    1. Cantikk kannn :D
      Kat Greece tak silap ni ;)

      Delete
  2. Good luck hani for your new semester.
    Aja Ajaaaaa fighting!
    And yeahh..Im crying a river here at Shah Alam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiuuu tila.
      Alaaah tila, crying river at shah alam sgt. Tgk IG dah sampai langkawi dahhh. Hahaha.

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*