FC Short Vacation

14.3.16

Oh haaaaaaaai semuaaaa. *nada excited*

Short vacation for FC. It's Fauzi Clan dehh bukan Football Club pulokk. Since last weekend was Twins (Ya & Nan) Big Day dan kebetulan pulakk semua ahli FC join kenduri ni, Abah buat last minute punya planning la kiranya untuk datang main-main air gituuhh kat Gambang. Sis dengan keluarga hanya mampu datang sini je noks itu pun sebab ada kenduri. 

Kalau tidak, idokknya nak jejak kaki ke sini. 

Nak ikutkan Abah, sebenarnya dia nak bawak kami pi luar dari Malaysia tapi plan asyik tergendala je. Gara-gara masa cuti kami yang berbeda-beda dong. Haa gituh indon sangat ayat. Apa pun, entry kali ini aku up 2 gambar je lah. Gambar-gambar duk main air tu tak payah lah kot up dalam ni kan? Hodoh bebenor. 

Ha, cakap pasal main air. It's ma first and last time naik gelongsor maut (walaupun tak me-mautkan mana) kat sini dan kat mana-mana waterpark lagi. Guwa tak nak scene keluar air mata lepas turun dari gelongsor dan scene menjerit dalam gelongsor tu berulang lagi. Enough is enough. 

Till then, Assalamualaikum.



P/S: Hidup.my ada menjemput untuk meng-review website tu. Thanks yo atas jemputan! Aku ni sebenarnya noob gila bab review tak kisah la review pape jadi senang citer, aku tak reti. Apa pun, pada sapa-sapa yang nak cari bilik/rumah/roommates untuk disewa boleh ke website tu. Eh roommates untuk disewa tu tak lah kan.

Nak tahu review lebih lagi, boleh terjah beberapa blog yang ada menceritakan sedikit sebanyak pasal hidup.myfardiyah budakbandunglaici syamsiddhuha dan banyak lagi. Boleh Google sendiri dehh. Rasa tak nak baca review, boleh direct pi FB & website hidup.my ni. 

Eh terpanjang pulak "P/S". K lah. Bai.

You Might Also Like

4 뚱

  1. Assalamualaikum Hani,

    Seronok tgk Hani bergembira di Bukit Gambang.. Muka semua org ceria.. Kawan saya ramai dah pi sana.. Saya msh blm berpeluang. Mgkn satu hari nnti.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam :)

      Alhamdulillah, seronok bila dapat meluangkan masa dengan family. Hehe. Insha Allah, satu hari nanti sampai jugak tuu kat sana. Hehe.

      Delete
  2. wah! bestnya dapat pergi main gelongsor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa tak seronok. Menyeramkannn! Sekali naik je, lepas tu xnakk naik dahhh. Hahaha

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*