Thursday, 4 February 2016

Us and "Pontianak"
February 04, 2016

Us and "Pontianak"

Jangan salah paham.

Ni bukan post seram s*** atau apa saja berkaitan.

Post ini sebenarnya gambar kami geng classmates sem lepas masa kelas ER (Electronic Records). Tengah leklok tunggu Sir, I mean Doktor Zam sebab nak practical test untuk ER, boleh pulak satu kampus blackout. Orang lain sibuk ar kat luar kelas/lab cari tempat terang, kami sibuk pasang flashlight kat phone masing-masing berdisko lah, berselfie seram lah, bergambar dengan pontianak lah. 

Mula tu acah-acah selfie dengan muka scary je tapi bila nampak je GiGi kat pintu lab terus, "GiGi!!!! Tolong jadi hantuuuuu, nak ambil gambar." Ok, kami memang bangang. Ada 2-3 orang classmate yang scaredy cat memang dah hangin satu lab dengan kami sebab buat lawak bodoh macam ni. Nasib arh dapat classmates bangang abadi macam kami ni hah. Ouh ermm ermmm ermm kenapa gambar sem lepas baru nak update?

Sebab takde idea + takde new story.

Tolong paham situasi aku sekarang ni yang ketandusan idea nak taip kat blog ini tapi teringin nak update new entry. Maka, kerana itulah folder-folder gambar ku korek untuk dijadikan bahan story. Duhhh, dah kenapa bahasa sastera sangat ni. Jadi kalau next-next entry nanti ada entry pasal sem sem sem sem lepas punya ceghita, paham-paham sendiri lah na.

Ok. GTG now. Esok pepagi lagi nak bertolak ke Perghelis (Insha Allah) untuk kenduri Kak Tasneem. Uihhh, so-not-me sebenarnya join kenduri kendara niii especially kena travel jauh-jauh tapi memikirkan hari tu keluarga depa banyak tolong majlis keluarga cheq, cheq gagahkan diri jugak. Eh, macam majlis iolls pulak hari tu. Haha. Ok lah. 


Thanks to our sweet, lovely and pretty classmate, GiGi sebab sudi buat cameo as pontianak hari tu. Haha. Ouh for her name, please read as Geyy Geyy or GG not as gigi.

U know gigi (teeth)?

;)

0 comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*