Teaser Official Photos

9.2.16

Duhhh.

Gelak sakan tengok gambar-gambar official dari photographer untuk majlis Walimatulurus Faris x Yana belah pihak kami hari tu. Macam-macam gelagat ada. Kita gelakkan gambar orang lain, orang lain gelakkan gambar kita. Sampai ke habis semua gambar duk macam tu. Nasib tak semput je sebab gelak.

Gambar-gambar ni kita orang baru dapat jap tadi. Fresh dari ladang lagi baq hang. Kinda late jugaklah since majlis dah settle November tahun lepas tapi tak apa laaaah, janji dah dapat gambar! Kekonon nak bagi teaser lah dulu ni sebab tak tao lagi nak update bila. Mungkin next entry atau mungkin next next next next entry.

Tapi next entry ingat nak update pasal Chef Payeh kita. Nampak gaya next next entry lah kot. Insha Allah. Kita tengok mood deh sebab gambar banyak sangat boh. Nak tapis mana yang elok, mana yang cun melecun. Tambah dengan line internet yang tak berapa nak membantu, lagilah kurang mood nak update dengan size gambar yang besar mak bapak kau hijau. Resize? Hah, memanglah aku ni perajinnn sangat.

Nah, untuk teaser sis belanja gambar sis untuk noks semua. Bajet macam ada orang nak tengok kan? 

Err, perasan.

Dah kenapa besar sangat gambar ni? Haha

P/S: Chenta-chenta hati yang tinggalkan link kat cbox tu, tengah malam nanti mak jenguk dengan pakej follow sekali okeh. Sekarang line macam nakharomm slow.

You Might Also Like

5 뚱

  1. Sentim sampai ke langit ke tujuh. Tengok gambar nih pun dah tersengih sengih sorang sorang. Hohho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sengih sampai ke langit ni memang trademark wajib bila ambil gambar. Haha

      Delete
  2. Hanii. Im used to click at the dashboard and find your post.
    Im fall in love with your dress ! Im fall in love and make me want to see more.
    hahahaha.. But when Im walking to your blog, there is only one picture of yours. huaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Ngarut la tila ni. Line slow xleh nk update lg. Btw, dress tu biaso2 je pn, xyah in love sgt. Haha

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*