#shortbekwohtrip

7.2.16

Ayeap.

Yesterday's event.

Walimatulurus sepupu di Perlis, Kak Tasneem & Saiful Basyri. As for geng kepoh yang join kenduri ni, it's only me, Aghah and Aisyah. Lagi 2 geng makcik kepoh gelak terbahak tak ingat dunia enggak ada. Kami otw nak pi kenduri, dia orang berdua otw nak balik kg since dia orang tak dapat cuti hari Jumaat. Bila bertiga dan bila 2 lagi tak ada agak krik-krik lah jugak sampai Abang Ayie cakap,

"Ni tak cukup geng dia orang ni. Kalau dah cukup, satu rumah ni gelak dia orang je."

K fine. Haha.

Jangan salahkan kami sebab memang keturunan kita kebanyakannya gelak kasi satu rumah dengar. Haha. Apa pun, selamat pengantin baru Kak Neem & pasangan. Rasa macam baca novel & drama pulekkk bila dengar al-kisah how both of you boleh kahwin. Bila dengar tu rasa macam "Perghhhh macam novel wehhh!". Sweet muwit manih leting ting ting gituuhh. Nak macam tu jugak bolehhh takkkk? *nada soalan mode loudspeaker*

Harammm memang TAK lah kan? *sigh*


Gambar tak banyak mana since kami tak cukup geng. Bukan tak banyak mana, tapi sikit jakk gambar. Otai kaki selfie (Meklong) takdak wehh, mana semangat nak bergambar. Lagi satu punca tak banyak mana gambar sebab sibuk naww duk bergosip dengan mak-mak & pak-pak sedara. Almaklumlah, dapat mak-mak pak-pak sedara yang memang dah kaki lawak, kaki gossip, anak-anak buah, cucu cicit ini tumpang sekali lah join. 

Insha Allah nanti bila-bila (tak kisah bulan depan ka, tahun depan ka), dah dapat gambar dengan official photographer/Abang Ayie/mana-mana sumber kamera lagi, nokks upload balik.

Gerak dulu.
N-yeong, Wassalam.

You Might Also Like

0 뚱

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*