6.2.16

Check-in

12 hours of trip from Kelate to Peghelis.

Deng, abih cramp so badan boh. Sakit palo pening tok soh oyap lah. Kalu lalu GM okay lagi boh ni Grikkk, perghhh memey musing palo otak abih ar jawab dio. Kenduri worih waroh punyo pasal dok? Tadi sampai Perlis dalam kol 11 lebih, terus check-in HZ Homestay (maaf Kak Han & Abe D, tak larat dah nak pi umah sana), then bukak kelab bual with the mak jemahss dan sekarang 3:24 am masih lagi kelip kelip atas katil, tak boleh tido!

Guess that esok pagi pi bekwoh dengan mata panda lah kot. Hah, btw, tadi sepanjang perjalanan aku terserempak dengan 3 kes eksiden kat lokasi-lokasi berlainan. Ingatkan ada gajah ke apa ke sebab kereta-kereta lane sebelah asyik duk angkat lampu ja. Sekali rupanya accident.

Semoga yang terlibat dengan 3 kemalangan yang aku jumpa tadi tu molek-molek aje keadaannya & takde yang kehilangan orang tersayang. May Allah bless all of you. Musim cuti perayaan ni mohon hati-hati semua bawak kegheta, jangan eksited naww nak memotong, bawak laju.

Drive safe blako. Ingat ore tersaye dumoh tu.

Need to try cuba test lelapkan mata now.
N-yeong, Wassalam.

Gambar obviously takada motif pun

No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*