Sunday, 31 January 2016

1st Chapter of Feb
January 31, 2016

1st Chapter of Feb

Hi Feb.

Not-so-happy-month since this 18th adalah hari penentuan result sem lepaih.

Allah. Perasaan bercampur baur teringat kat result. May Allah ease everything for us and may all of us get the best result ever for our self. Macam aku cakap hari tu, nak capai title dekan tu aku dah tak letak harapan mana since aku tahu usaha aku last semester tak berapa nak gigih sangat. Janji result semua cantik, takde repeat, aku dah sangat-sangat bersyukur.

Hermmm. Selain result, Feb jugak tandanya sem break dah nak habis and Imma gonna face with Semester 5 tak lama lagi. Dah senior dah iolls weh. Rasa macam baru semalam je daftar, punggah barang bawak naik tingkat 5. Makin senior makin kuat cabaran belajar. Bukan cabaran godaan junior ke apa eh, tapi cabaran subject. Nanti nak kena hadap paper OH (Oral History), Digitalization bagai lagi.

Oh maiiii. Kena prepare mental fizikal 210%.

Oh ya! Buat GBR (Geng Budak Rumah) yang dah officially start practical, best of luck sep mung. Buat kijo molekk deh, jange buat perangai pelik-pelik! Praktikkan apa yang kita belajar selama ni, and make our Faculty proud of u (esp course Records Mgt la kan). Manalah tahu kot-kot korang invent satu system baru dalam organizing records sampai orang nak beli berjuta-juta. Manaa tahu kannn. Haha.

Dah. Tu je kot 'karangan' untuk welcoming February.
N-yeong, Wassalam.


P/S: Happy belated birthday (31st January 19**) my baby boo boo boo busuk Syieda. Kamek wishkan agar kitak sentiasa dirahmati Allah SWT dunia dan akhirat. Macam yang kamek dah wish kat IG, nanti kitak datang Puncak bagi tahu na. Kamek nak belanja kat Kandang. (Kalau hang bukan budak Puncak, tolong jangan pikir kandang tu as 'KANDANG' kayy.)

4 comments:

  1. Rajinnyo update.. ain nk nyawa pun xdea.. kalut weh.. leloh sero jago budok T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Time dia g sekolah, ada free time kejap update la. Time dia duk dumoh, memey xdea pege lptop pn. Haha.

      Delete
    2. time dio g skolah ain ngemas.. dio kelik nero doh letih dooh.. btw ain tukar link blog.. nk setting bru semua sbb sakut ngn nuffnang. hani blh bukok x?

      Delete
    3. Xleh. Mohon share link baru sekarang. Haha

      Delete

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*