Tuesday, 19 January 2016

Yoo Jung Sunbae ♥

Hola.

Sekarang ni tengah crazy over Cheese in The Trap dan yang paling penting, going crazy over Yoo Jung Sunbae also! I wish there's a sunbae like YJ sunbae at Puncak tapi nakharomm la kan memandangkan next sem pun aku dah sem 5. Batch senior sem 6 sem depan pun macam tak nampak senior langsung. Nak cari sunbae tang mana lagi kat Puncak tu. 

Tunggu sunbae time tempat kerja lah pulok. Keee time Master?Ehhh? Ada angan nak sambung Master, hutang berlambak-lambak lagi tak settle. Hoho.

Where else will you get a sunbae that likes you and taking care of you silently kalau bukan dalam Cheese In The Trap ni? Nak tunggu dapat dalam real life memang lambat lagi lahaai. Haha. 

hancinema

Dramabeans (cheese-ep02)

Dramabeans (cheese-ep04)

Dramabeans (cheese-ep05)

p.s: a special credit to this hobae that I've known on Twitter cuz she wants me to "try tengok" this drama. Till then, N-yeong *waving hand*
January 19, 2016 / by / 2 Comments

2 comments:

  1. weeee.... best ek ceta ni.. salah satu ceta yg ada dlm list utk tengok.. skrg tengah terhegeh2 dok tengok ceta Lets eat dan fall in love gila dengan Dong Joon . eh btol ka nama ekk.. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bg org, setakat ni best lah jgk CITT tu. Haa, nanti dh complete boleh ar nk tgk. Haha. Doojoon kak, hehe. Memang asyik lapar je lah kalau layan drama tu. Haha.

      Delete