28.1.16

Tidak Lulus

Lol.

Guess that tahun ni tak merasalah nak dapat dua-dua sekaligus since aku tak lulus untuk BR1M. (Well last year punya BR1M pun aku tak dapat duit tu walaupun lulus permohonan, jadi peratus terlalu mengharap tu tak terlalu tinggi). Tak lulus BR1M sebab aku dapat BB1M. Shopping buku lah iolls bukak sem ni. Pesta buku, come to sisterrr bebeh.

Ouh lagi satu.

Boleh tak instead of dapat BB1M, aku nak BR1M? Boleh la boleh la. Kay merayu macam nak mati pun takkan boleh kan? Lainlah kalau aku quit status pelajar.

Ehh sanggup ke?

Hermmm kenapalah tak kasi pilihan kat kami yang bujang + pelajar ni buat pilihan either BR1M or BB1M? Nanti dapat BB1M, aku pi habiskan kt buku2 Fixi, Dubook and other novels. Kalau bagi BR1M boleh lah jugak buat bayar duit kolej. Ngam-ngam dah tu dengan duit BR1M sebab kolej pun yuran 400 jugak.

Hamboih demand nau Hani Musfirah ni! Allah dah bagi rezeki salah satu, terima je la. Astagfirullahalazimm! Bersyukur wahai Hani Musfirah!

"Semakin banyak kita bersyukur, 
semakin banyak kebahagiaan yang kita dapatkan." 

Kay dah, iolls nak blah dulu. Nak layan hati yang duka lara sebab tak lulus BR1M ni. Lorh, don't take it serious. Nak layan The Last Witch Hunter actually. Abam botak hot tengah menanti. Haha.

Till then,
N-yeong, Wassalam.

No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*