Wednesday, 13 January 2016

The End of Semester 4
January 13, 2016

The End of Semester 4

Hah.

I'm at home gais and it's time for me myself and I. Kekononnya nak rilek-rilek gitu. Nak tidur sampai lebam, movie marathon sampai lebam. Eh tak, last-last sekali jadi bibik sepenuh masa sampai lebam. Mohon jangan sesiapa pun ganggu nak itu lah nak ini lah. Haha.

Last Monday was my last day at Puncak and last day for Semester 4. It was one of my hectic semester jugak selepas sem 3. Dengan subjek PR, buat database ER, buat part time bla bla bla lagi. Hooi agak hectic sampai bila aku dah start fokus dengan assignment, kerja memang aku tak hirau kat benda lain dah. Kadang tu nak reply WhatsApp pun sampai terlupa. 

Bila cakap pasal target pulak, aku tak letakkan harapan pun walaupun ada terdetik dihati nak ulangi kejayaan semester lepas tapi tak palah.

Kalau Allah bagi, aku terima dengan syukur, kalau Allah kata rezeki kau masa semester 3 je, aku terima juga. Kita belajar untuk Allah kan? Bukan nak kejar nama, kejar ANC, kejar dekan bagai. Self-note untuk aku jugak.

3 comments:

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*