Study

6.1.16

Kalau dah duduk kat rumah, memang susah nak buka nota. 

Betul ke tak? 

Tak tahu apa puncanya padahal waktu tidur kat rumah dengan kat kolej macam sama ja. Kat kolej boleh pulak stay up sampai ke Subuh buka nota tapi bila kat rumah ni berat hati pulak nak buat macam tu.

Hahaha. 

Ni dah 6hb tapi berapa chapter baru aku buka. Itu pun buka der, bukan hafal & paham lagi tu. Dah, sembang kencang kat blog pun takdak guna kalau tak ada usaha nak bukak nota jugak kan? Let's prove to others that, you still can study even at your hommie.

Dear God, help me. 

Hermm, nope.

Dear me, help yourself please.

You Might Also Like

0 뚱

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*