#AbahTurns58

19.1.16

Happy birthday Abahh!

Abah's birthday sebenarnya hari ini (19th Jan) but we celebrated it last night since Abah nak belanja kita orang makan sempena hari jadi dan jugak hari persaraan Abah. Kami pi makan malam kat Restoran Rangnok, Pasir Mas. Orang Kelate biaso dengar dan biaso g dok?

A selfie is a MUST before go
It is my first time tho for me to know the existing of this restaurant. Tempat dia memang naisue (read as nice) dan makanan dia pun boleh tahan lah. Aku tak reti sangat nak nilai makanan tapi bagi aku kalau dah boleh telan tu, merasa jugak masam manis masin, dah sedap lah tu bagi aku. Bagi Umi pulak masakan dia biasa-biasa ja and her favourite words bila pi mana-mana restaurant sekali pun,

"Umi masak lagi sedap dari ini…"

Semestinya! Mana ada restaurant kat dunia ni boleh lawan masakan mak kita? Haha.


Back to #AbahTurns58. Hari ini hari jadi Abah dan juga hari persaraan abah sebagai pekerja kerajaan. Selamat hari jadi sekali lagi Abahhh! May Allah bless you dunia akhirat. Maaf kan oghe sebab selalu sangat mintak duit bila hujung-hujung sem.  Haha. Semoga Abah dikurniakan kesihatan yang sihat walafiat jugak since Abah cakap Abah nak jadi tukang kebun tanama pokok bunga kat kawasan rumah. *peace yo*


p.s: Abaikan gambar yang kejap gelap, kejap cerah. Banyak sangat kamera. Haha. Semalam Abah belanja kami, Khamis ni kami belanja Abah pulok dehh.

You Might Also Like

0 뚱

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*