Tuesday, 22 December 2015

Last Moment
December 22, 2015

Last Moment

Last Thursday was ma very last moment with them. Who are they?


Ni hah, si Ain, si Siti, si Thirah & si Mekna aka Geng budak rumah aku dari sem 1 lagi. (Thirah baru jadi geng housemate masa sem 3 tapi tu pun dah jadi kamceng gila wey.) Since mereka ni budak post-dip, dia orang punya degree 2 tahun setengah je berbanding aku, 3 tahun. In short, this sem are their last semester. Next sem dia orang dah practical dahhhhh.

Going to miss you guys.


Seriously, we started with an awkward relationship tapi tak tersangka yang awkward tulah buat kami masing-masing touching bila sedar yang hari tu hari terakhir kita orang bersama as housemates. Sebenarnya nak terkeluar jugak air mata hari tu tapi tahankan aje. Kang kalau tak tahan, ke stesen bas dengan mata bengkeekk lah jawabnya.

Cukuplah Thirah aje yang mengalirkan air mata on our last moment together. Chehhh. Haha.



Ok, jujur cakap, aku pernah terdetik nak keluar rumah masa sem I & sem II sebab tak tahan dengan perangai dia orang tapi Alhamdulillah, makin lama makin boleh adapt dengan perangai masing-masing. Bukan setakat adapt aih tapi dah paham sangat dah dengan perangai masing-masing. Haha. Siapa sangka kan, orang yang kita tak ngam dengan perangai dia orang on the first meet akhirnya boleh jadi geng.



Next sem korang dah takda. Siapa nak teman aku pi makan, pi tengok wayang, pi shopping Giant, siapa weyyyyy? How am I gonna survive next 2 semester tanpa korang T___T. Huih tertouching pulekk ayat. Ok abaikan.


Practical leklok eh kat tempat kerja tu. Jangan duk buat perangai, buktikan yang budak IM sangat diperlukan di luar sana. (LOL, apa kaitan? Haha.) Ada masa meh Puncak jenguk oghe, Anis, Ipah & Ummi. Tak pun nanti oghe balik Kelate, mari jale umoh ore dehhhh :)



Last but not least, I am sorry and thanks for everything ma geng-gossip, geng-chitchat-sampai-tengah-malam, geng-gelak, geng-usha-mamat-handsome, geng-lepak-tengok-movie, geng-pi-makan, geng-kutuk-mengutuk, geng-"asyik-asyik topik nikah" dan banyak lagiiii lahhh. Seriously, akan merindui kalian sangat-sangat. Time ni mungkin tak terasa lagi kot, tunggu lihat bukak next sem, memang menangis lah kot teringat kat hangpa.

Till then, adios.

Sincerely me,
Your forever geng-gelak-ketawa-bahak-bahak ;(

0 comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*