16.12.15

Lahai Database

Tak sakit hati mana bila kau tak tidur malam gara-gara buat system/database then kau tersalah masukkan command, then database tu tak boleh nak bukak. I mean, boleh bukak tapi tak boleh nak edit. I mean (lagi), bila kau bukak database, aku terbagi command supaya database tu terus close window.

Hahahahahah /laugh like a fool/

Dengan yakinnya masukkan command lepas tu yakin jugak save terus. Dah la back-up copy takde. Oh bangang abadi. Kesudahnya, buat system baru, create form macro semua bagai yang baru then start design balik button link.

No comments:

Post a Comment

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*