Hi

3.12.15

Hi cinta hati.

Maaf dah lama tak update si cinta hati ini. Kali ini bukan busy tapi takda mood walaupun cerita berlambak nak share. Since mood dah ada kembali, sat-sat lagi aku update ceghita baru na. For the previous event(s) untuk di-up dalam entry blog ni, mungkin aku akan cerita pasal majlis kawen abe aku je kot. Yang lain-lain tu kita kira basi macam tu ja lah dakk? Haha.

Baca ja lah walaupun dah basi tahap berfungus bagai.

Tu je untuk hari ini.

Till then.

Adios. Assalamualaikum.

cr to owner

You Might Also Like

0 뚱

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*