Hectic

14.12.15

Cuba habaq mai kat sini ada tak mana-mana student degree UiTM sekarang ni tengah free takdak busy nak submit, test, present apa benda pun. Kalau ada guwa respect kat lu.

Like, respect gila.

Haha.

Minggu ini dah mula minggu hectic untuk degree-ians since this week is our 14th week iaitu minggu terakhir sesi kuliah sebelum final exam. Btw, Selangor cuti hari ini (walaupun aku post on 2:00 am, tolonglah anggap aku dah post pukul 8 am) kan? It's the first time in ma life, aku tak suka cuti. Bukan aku sorang, tapi ramai lagi budak-budak UiTM yang mungkin banyak benda nak kena submit, test & present hari ini.

Tapi sebab dah takde masa sangat, mostly kami (Puncak Perdana), kampus lain aku tak tao, proceed aje kelas macam biasa esok. Bila lagi nak buat hoi kalau tak proceed esok? Dah la Khamis ini mostly students dah balik sebab cuti study week. (Aku pun sama haih).

Doakan yang terbaik buat aku dan yang lain-lain agar kami mampu mengharungi minggu hectic ni. Haha.

Till then,

Adios.

You Might Also Like

0 뚱

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*