kakikipas

14.10.15

Jujur, aku tak reti nak bodek, kipas orang ni.

Aku pelik. Kenapa perlu nak mengipas-ngipas bagai? Tak boleh ke kau buat je kerja kau tanpa kipas mengipas? Yes, mungkin orang tak nampak kau buat kerja tapi bagi aku asalkan kau betul-betul ikhlas dan jalankan tanggujawab kau tu, who cares meng?

Do your job, jalankan amanah anda dan seterusnya serahkan kepada Allah.

Kalau kau ikhlas buat kerja, Insha Allah, Allah akan tolong even orang tak nampak kau buat kerja sedangkan kau buat kerja tu. Err apa aku cakap ni?

That's wai sekarang aku berserah ajalah pada Allah, yang penting aku dah jalankan tanggujawab yang orang amanahkan. Bukannya merungut je tahu, kerja tak nak buat tapi membodek je lebih. Kalau kau membodek dalam masa sama kau buat kerja tak dak hal bruhhh tapi ini?

Heol.

postjung

You Might Also Like

0 뚱

Big no for harsh words ^^ *throw hearts*
Arigato gozaimasu for the comment! *wink wink*